Ricoh Pro C751EX

De Pro C751EX serie is uitgerust met een nieuwe lasertechnologie genaamd VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser). Deze lasertechnologie zorgt met nog scherpere letters en een fijne lijnstructuur voor de beste afdrukkwaliteit in zijn klasse bij een resolutie van 4800 dpi.

 

Een ander voordeel is de accurate beeldregistratie, doordat met het conditioneren van het systeem de papierdeformatie gemonitord wordt. De Pro C751EX serie maakt ook gebruik van de nieuwe ‘liquid cooling’ technologie die de temperatuur van de developer continu optimaliseert en daarmee zorgt voor een hogere productiviteit.C1+

Voor onze Digitale afdeling beschikken wij over een C1+

Nieuwe mogelijkheden met heldere toner - De imagePRESS C1+ biedt een grote verscheidenheid aan productiemogelijkheden. Met de nieuwe heldere toner kunt u verbluffende effecten creëren en uw klanten diverse nieuwe premium services bieden:
Metalliceffecten - combineer heldere toner met CMYK-grijstinten om metallic tekens te maken. Met deze effecten kunt u professionele opvallende uitnodigingen maken waarmee u de juiste indruk maakt.Watermerken - gebruik heldere toner om watermerken op vouchers en kaarten te maken. Een watermerk is een uitstekende, voordelige beveiliging tegen vervalsing, die verdwijnt als iemand een kopie maakt.Spot mat-/glanscoating - heldere toner op een voorbedrukte CMYK-pagina voor indrukwekkende mat- of glanseffecten, afhankelijk van de gebruikte media.Canon 9070 Pro

De imageRUNNER ADVANCE C9070 PRO is ontworpen met het oog op maximale productie in CRD-omgevingen, commerciële drukkerijen en print-for-pay-bedrijven. Dankzij de ongelooflijk gebruiksvriendelijke bediening kunt u nu relatief eenvoudig uitstekende short-run kleurenafdrukken en ingewikkelde taken leveren.